menu

Voditeljice

Maša Zamljačanec

Maša Zamljačanec

Maša Zamljačanec diplomirala je povijest umjetnosti i francuski jezik i književnost. Kao kustosica i muzejska pedagoginja vodi i sudjeluje u umjetničko-istraživačkim programima i radionicama unutar organizacija institucionalne i izvaninstitucionalne kulturne scene.

Trenutno razvija vlastiti pedagoški pristup u Muzeju grada Koprivnice, a već 10 godina s prijateljicom vodi i udrugu Mamuze koja se bavi umjetnošću u javnom prostoru.

Vesna Peršić Kovač

Vesna Peršić Kovač

Vesna Peršić Kovač je viša kustosica etnologinja, koja u Muzeju grada Koprivnice radi od 1996. godine. Od 2018. zaposlena je na radnom mjestu muzejskog dokumentarista. Autorica je brojnih izložbi, koncepcija muzejskih stalnih postava te muzeja na otvorenom, knjige Zapisi iz podravske svakodnevice, scenarija za dokumentarne etnografske filmove...

Sudjeluje u provedbi projekata i aktivnosti vezanih uz predstavljanje, čuvanje i prenošenje zaštićenih nematerijalnih kulturnih dobara.

Kako se možete uključiti

Podijelite i vi svoja sjećanja, donesite predmete i fotografije za koje mislite da su važni za povijest kvarta, a mi ćemo ih fotografirati, vaše ćemo priče zapisati i snimiti i nakon toga predstaviti na ovoj internetskoj stranici.

Uključite se
Uključite se